Lid worden

OPGELET: momenteel staan nieuwe inschrijvingen on-hold. Via https://docs.google.com/forms/d/1Tdh8L4RNC_L1ZwXKZY8BdFx2dDdJ8Qe8w7BDl4… kun je je op de wachtlijst laten plaatsen.

Verwacht niet eerder dan begin oktober een mailtje van de club over mogelijkheid om toe te treden. Er wordt eerst gekeken hoeveel leden zich herinschrijven voor het nieuwe seizoen. Dus graag even geduld als er niet onmiddellijk een antwoord komt.

Iedereen die een brevet van 50m. bezit, kan lid worden.

Lidgeld bevat verzekering, trainingsgeld en inkom (abonnementen gelden niet, wij betalen de inkom via een factuur die we ontvangen van het zwembad).

Waarom 50m. brevet? Wegens het succes van onze club kunnen we momenteel echt niet meer kinderen laten zwemmen in de eerste baan en werd de min. vereiste opgetrokken tot 50m. Vroeger was de club kleiner en kon iedereen met een 25 m. brevet, instappen. We vragen dus aan de ouders om, na het behalen van 25 m. brevetje, zelf nog met je kindje te gaan zwemmen en de schoolslag verder te onderhouden. Je zult zien dat ze snel sterker worden. Wie denkt klaar te zijn om een 50m. brevet te behalen kan contact opnemen met de redder van dienst. De redder zal, na observatie van een geslaagde zwemtest, een brevet uitschrijven.

Meer info via info@jongedolfijnen.be 

Lid worden